Nieuw online Webinar!

Familiezorg, werk én... lijfsbehoud

Het is een behoorlijke uitdaging om jezelf in deze tijd staande te houden. Zo heeft één op de vier werknemers, in combinatie met het werk, de zorg voor een naast familielid. Bijvoorbeeld voor een hulpbehoevende ouder of schoonouder, een chronisch zieke partner of een zoon of dochter met psychische problematiek. 

Naast de impact van de ziekte, en vaak de nodige emotionele stress, is het daarbij een zoektocht. Waar vind je welke zorg en hulp voor jouw naaste? 

Wil je hierbij op weg geholpen worden, doe dan mee met dit waardevolle Webinar. 

Geef je ook op als je het Webinar achteraf wilt bekijken. 

Uiteraard verwerken wij jouw gegevens uiterst zorgvuldig. Wij werken volgens de AVG privacy wetgeving. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld. 

Houd jij momenteel 'alle ballen in de lucht' en herken je het volgende?

Deelname aan het Webinar levert je minimaal het volgende op:

Praktische zaken

Datum: Het Webinar vindt plaats op dinsdag 14 mei a.s.

Tijdstip: Van 12.00 uur tot 12.45 uur. 

of: Van 19.30 uur tot 20.15 uur.

Q&A: Tussendoor en aan het eind is er gelegenheid om vragen te stellen. Dit gebeurt per chat.

Opname: Van het Webinar wordt een opname gemaakt om na te kunnen zenden. Deelnemers die ‘live’ meedoen zijn niet zichtbaar en worden niet meegenomen in de opname.

Wat anderen zeggen

 “Hartelijk dank voor het Webinar. Ik heb er veel aan gehad. M.v.g. E.”

   

 “Dank voor de uitgebreide info, dit Webinar en de tips van de deelnemers. J.” 

 “Hartelijk dank voor dit Webinar. Veronique en deelnemers voor persoonlijke inbreng en vragen. Als mantelzorgmakelaar kan ik jullie ervaringen goed gebruiken. E.” 

 “Ik wil jou graag bedanken en de anderen die het mogelijk hebben gemaakt om te spreken met een mantelzorgcoach. Ik heb diverse gesprekken gehad met Elvira Heemskerk. Het heeft me heel erg geholpen. Ik ben in de mantelzorg gerold toen mijn tante met dementie steeds meer hulp nodig had. Eerst wat administratieve zaken, toen de boodschappen en uiteindelijk kwam er steeds meer bij. Nu staat zij op het punt om naar een verpleeghuis te gaan. De mantelzorg is dagelijks en erg intensief. Ik heb goed met Elvira kunnen sparren over hoe ik mijn eigen grenzen beter kan bewaken en hoe ik dat voor mijn tante ook acceptabel kan maken. We keken naar praktische zaken, van hoe kondig ik aan dat ik wegga, wat is mijn toon en grondhouding maar ook de diepere lagen, waarom blijf ik toch langer, nadat ik gezegd heb dat ik ga. Deze inzichten helpen ook in het algemeen in mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Een medewerkster

 “Vorig jaar ging de gezondheid van mijn moeder achteruit en werd ik ineens mantelzorger. Behalve dat ik vaak bij mijn moeder thuis heb geholpen en mee naar het ziekenhuis ben geweest, valt er ook veel te regelen, – onderzoeken, medicijnen, thuiszorg, hulpmiddelen – want dat overziet ze zelf niet meer. Daarvoor heb ik contact opgenomen met de mantelzorgmakelaar, Elvira, en dat was een heel prettig gesprek. Niet alleen over alle regelingen, ook over hoe ik zelf de balans houd en het gesprek met mijn moeder kan aangaan over haar toekomst. Elvira heeft na ons gesprek alles op papier gezet, zodat ik het nog eens rustig kan nalezen. Het geeft mij het gevoel dat ik op de hoogte ben van alle mogelijkheden en dat ik er niet alleen voor sta.”

Een medewerkster

 “Ik heb gisteren een positief bericht ontvangen van onze medewerkster mw. M. Zij en haar zus hebben het gesprek als zeer positief ervaren. Waarbij zij aangaf dat jullie meer betrokken zijn dan bijvoorbeeld de huisarts. Een groot compliment dat ik hierbij wil doorgeven. Daarnaast is de zorg voor hun vader zeer goed geregeld. Zij geeft aan dat zij dit zelf niet zo snel in gang had kunnen zetten. Vanuit onze organisatie ook onze hartelijke dank voor de snelle acties, de ondersteuning naar onze medewerker en het regelen van de snelle zorg. Superfijn!

Een P&O adviseur

Beleid en voorwaarden

> Privacy- en cookiebeleid
> Algemene Leveringsvoorwaarden

Copyright © 2024 www.academiefamiliezorg.nl

Contact

+ 31 (0) 6 – 42 999 690
info@academiefamiliezorg.nl

Scroll naar boven